1 comments




Pes Nasi Arab Mandhy

Pes ini didatangkan bersama sekilo beras basmathy yang terpilih dan berkualiti.
Senang sahaja memasaknya dan memang terbukti tersangat sedap.
Mahu cuba boleh lah hubungi Aizil di talian 013 6810461

More

IV Mist Terbaik

1 comments


Dapatkan IV Mist hari ini dengan pengedar yang SAH di seluruh negara.
Jika berminat boleh hubungi saya Aizil di talian 013 6810461















More

GC Tea: Pakej Promosi & Pakej Perniagaan

5 comments

Pakej Promosi & Pakej Perniagaan




GC TEA@ GLUCOS CUT
1 Kotak ada 60 Uncang untuk 2 bulan

Harga Pasaran 1 Kotak
** Rm130 ( SM ) Postage Rm6
** Rm140 ( SS ) Postage Rm9

Pakej Promosi + Percuma Keahlian
** 4 Kotak Rm400 ( SM ) Postage Rm20
** 4 Kotak Rm420 ( SS ) Postage Rm20

More

PRODUK KURUS YANG BERKESAN TAPI MURAH

3 comments
TESTIMONI 1

Berat Turun dengan Ketara Selepas Hanya 4 Kotak GC Tea


TESTIMONI 2

Wow!! Saiz baju bertukar daripada L ke S. Terlalu banyak penurunan dalam masa sebulan


TESTIMONI 3


Tak payah berpantang pun berat turun. Sukerrrrr


TESTIMONI 4

Berjaya turun 9 kilogram
TESTIMONI 5


Slimnyerrrr puan kita ni skg.
TESTIMONI 6



Kurang dah boroi abg ni sejak turun 9 kg ni
TESTIMONI 7

Turun 5 kg dan nampak slim sangat



Wahhhh!!! Kerlasss gitu kan? Saya yang sendiri minum on off pun terasa perut makin kempis ok. Kalau buat minuman harian korang rasa cmne? Sebab tu la diorang yang dah minum ni sangat sangat sangat puas hati dengan keberkesanan produk ni. YANG PENTING SELAMAT DIGUNAKAN. Tak payahlah abiskan duit pegi sedut lemak atau bayar mahal-mahal kat pusat pelansingan badan kan?

Minum GC tea je ye. Oh ya. Glucos Cut ni nama simple nya GC tea. Takut korang confuse plak. Sebenarnya benda yang sama ok. 



Kandungan Bahan dalam Glucos Cut


Bahan yang terkandung dalam Glucos Cut


Kalau korang tengok gambar kandungan di atas, semua kandungan produknya adalah yang baik-baik semuanya ye. Memang terbukti untuk kesihatan danTIADA KESAN SAMPINGAN ye. 



Cara Minum Glucos Cut:

1) Masukkan 1 uncang GC Tea ke dalam 300ml air panas.
2) Biarkan selama beberapa minit atau tunggu sehingga suam.
3) Refill sehingga 3 kali dengan air panas atau sehingga warna air bertukar pudar.


Tips: 
Bagi yang ingin kurus dengan lebih cepat, boleh diambil sebanyak 2 sachet sehari dan diminum pekat2. Ulang step 1-3 di atas sehingga anda mendapat result yang diinginkan.


Best kan Glucos Cut ni? Murah pun murah tau.

Trial Pack

RM30 (10 sachet)
RM70 (30 sachet)

1 kotak (RM130)

Tapiiiiii..............KALAU AMBIL

3 kotak, FREE 1 KOTAK 60 SACHET, FREE MEMBERSHIP DAN POSTAGE. HANYA RM400 

Korang mesti suka kan kalau dapat free? Saya pun suka...weeeeee..


Oklah! Kalau korang berminat, silalah roger2 saya ok? 

Saya sedang mencari agen merangkumi biz partner saya dalam bisnes ni. Maklumlah tak menang tangan dibuatnya. Kalau ada yang ingin mencari side income yang menggebu-gebu tu, do PM saya ok?

PM / Whatsapp : 013-6810461
Emel : fazakkeer@gmail.com

More

Cara Tingkatkan Branding dengan Promosikan Website Anda di Facebook

2 comments
Cara Tingkatkan Branding dengan Promosikan Website Anda di Facebook
Sekarang ini, mungkin anda sudah tahu bagaimana Facebook boleh membantu tingkatkanBRAND bisnes anda.. sebab, saya dah ceritakan mengenai branding ini dalam artikel yang lepas.
Tak baca lagi? Ini artikelnya..
Terdapat ramai peniaga sekarang dah mula menggunakan Facebook sebagaiCHANNEL pemasaran bisnes mereka, jadi.. anda perlu lebih KREATIF untuk bersaing dengan mereka.. tapi, ramai juga peniaga yang masih guna cara yang SALAH untuk brandingkanbisnes mereka di Facebook.
Ini beberapa kesalahan UTAMA yang sering dilakukan oleh peniaga di Facebook…

1. Terlalu fokus kepada ‘Fans’

Kebanyakkan peniaga Facebook terlalu fokuskan pada KUANTITI likes dan HARGA iklan untuk tarik fans. Mereka tak fokuskan pada KUALITI fans. Apabila nak bina fans, mereka jalankan CONTEST.. jika orang likes, mereka akan dapat HADIAH. Cara ni memang tak berkualiti!
Kenapa..?
Sebab sasaran audiens tak sesuai dengan iklan. Jika fans yang anda bina tak berminat dengan bisnes anda, rugi je la duit anda kumpul likes.

2. Terlalu fokus kepada ‘Reach’

Lepas mereka dah keluarkan banyak duit untuk bina fans sebanyak mungkin, mereka laburkan pula untuk dapatkan REACH yang tinggi. Tak salah nak buat macam tu, tapi.. masalahnya di sini, mereka tak akan dapat reach yang tinggi jika mereka tak fokus dalam membina fans yang BERKUALITI.
Mempunyai fans yang banyak bukan la FAKTOR utama untuk dapatkan reach yang tinggi.
Anda juga perlu bina ENGAGEMENT dengan fans, respon segala pertanyaan fans dengan pantas. Jawab PM dan komen mereka. Lama-kelamaan reach anda akan meningkat dengan sendirinya..

3. Terlalu fokus kepada ‘Sales’

Cara ini juga salah..!
Anda tak boleh hanya fokus pada buat sales je. Sikit-sikit jual, hari-hari jual!
Saya rasa anda pun tahu yang audiens TAK SUKA orang yang asyik nak menjual sahaja kepada mereka. Terutamanya jika anda tarik fans yang tak berkualiti.. lagilah fans anda naik angin.. mereka unlike terus fanpage anda.
..

Jadi Apa Yang Patut Lakukan Sekarang?

1. Bina Website Anda

Jika anda masih belum lagi ada website, buat website sekarang!
Kenapa saya kata kena buat?
Dari kajian saya, CONVERSION RATE dari website lebih tinggi dari Facebook.
Jadi, agak rugi jika anda tak kumpulkan trafik dari website anda. Semasa buat iklan, sasarkan iklan anda pada audiens tersebut. Saya akan terangkan lebih lanjut dalam point seterusnya..
Sebelum anda bina iklan, pastikan website anda sudah direka dengan KEMAS. Tonjolkan brand anda melalui website tersebut. Terangkan apa yang anda jual.. apa bisnes anda?
Di sini la tempat yang sesuai untuk masukkan segala maklumat bisnes anda. Mudahkan mereka untuk hubungi anda.

2. Bina Artikel Yang Bermanfaat

Ada 4 jenis kandungan yang anda boleh kongsikan di fanpage anda..
  • Share link artikel
  • Post text
  • Post video
  • Post gambar
Dalam post kali ni, saya nak fokuskan pada share link artikel. Maksud saya, kongsikan link artikel di fanpage anda.
Anda perlu bina artikel yang BERKUALITI. Ini dapat tingkatkan REPUTASI brand anda.
Artikel yang anda hasilkan mestilah boleh membantu audiens selesaikan masalah fans anda. Artikel anda mesti la juga berkaitan dengan brand anda.
Jika anda takde idea nak tulis apa, anda perlu KENAL dulu siapa fans anda.
Tak tahu cara nak KENAL siapa fans anda? Baca artikel ni –> KLIK SINI
Baik, anda sudah tahu siapa sasaran audiens dalam bisnes anda.. sekarang, SENARAIKAN semua soalan mengenai produk yang mungkin mereka akan tanya kepada anda.
Dari soalan-soalan ini, anda sudah boleh bina satu artikel. Jadi, apabila fans ada tanya soalan.. anda boleh bagi je artikel yang berkaitan dengan soalan mereka. Senang kan? Suruh je mereka baca artikel anda, tak perlu anda nak layan soalan yang sama setiap hari..

3. Kongsikan Artikel Tersebut

Dah tulis, kena la kongsikan content anda tu.. kalau biar je artikel tu dalam website, lambat la trafik nak masuk.
Kongsikan artikel tersebut di fanpage walaupun fans anda sikit. Yang penting anda ada SHAREsesuatu pada fans. Sebelum kongsikan artikel tersebut, pastikan anda SEMAK artikel anda dulu. Betulkan jika ada kesilapan ejaan atau bahasa yang digunakan.
Masukkan GAMBAR dan LINK yang berkaitan supaya artikel anda jadi lebih menarik.
Penting! Semasa buat LIKE MARKETING,pastikan anda bina fans yang betul-betul berkualiti. Baru la post anda akan dapat engagement yang baik.. fans akan share, komen atau likes post anda jika mereka suka artikel yang anda kongsikan.

4. Promosikan Artikel Tersebut

Tak cukup kalau hanya kongsikan artikel tu di fanpage. Lagi-lagi kalau fans anda masih lagi sikit.. pastinya TRAFIK yang masuk pun sikit.
Sekarang, apa yang anda kena lakukan adalah, pastikan artikel tersebut sampai kepada lebih banyak audiens.
Anda perlu buat iklan Fb Ads untuk tarik lebih banyak trafik ke artikel anda. Laburkan sedikit duit untuk iklankan pada Lookalike Audiences dan interest yang berkaitan. Cara ini sesuai jika likes di fanpage anda masih lagi sikit.
Anda boleh cuba sasarkan iklan anda pada fans selepas LIKES fanpage anda meningkat ke 10klikes ke atas. Promosikan artikel anda pada placement Desktop dan Sidebar.

5. Target Audiens Yang Kita Mahukan (WCA)

Apabila anda sudah mempunyai jumlah trafik yang banyak, anda sudah boleh bina Website Custom Audience (WCA). WCA ini juga boleh dibuat masa mula-mula anda bina website, tetapi ia tak akan berfungsi selagi website anda tiada trafik.
Cara nak bina Website Custome Audience (WCA), anda boleh baca artikel ni..
Jika anda promosikan artikel pada interest, kebanyakkan audiens ini akan abaikannya. Untuk audiens yang KLIK dan masuk ke website anda, mereka berminat nak tahu mengenai anda. Jadi, agak rugi jika anda tak SIMPAN mereka. Sebab anda boleh sasarkan semula iklan anda pada mereka. Anda boleh promosikan artikel anda yang seterusnya.
Teknik ini dinamakan RETARGETTING..
Pastikan anda bina WCA dari trafik website dalam tempoh 180 hari. Dengan cara begini, jumlah audiens yang anda target tu akan jadi lebih besar dan relevan dengan kandungan artikel anda.
Dengan menggunakan WCA, anda dah boleh kurang gunakan Interest dan Lookalike Audiences untuk iklan anda. Audiens jenis ini kurang berkesan sebab mereka masih belum mengenali anda.

6. Kumpul Database Audiens

Ok…
sekarang trafik website anda dah naik. Jika ada lebih kurang 200 hingga 300 trafik yang masuk, tu pun dah kira cantik. Artikel blog dah ada lebih 20.. tu pun dah kira ok. WCA pun dah cukup 1000..  dah boleh start buat iklan. Ok, apa yang perlu anda lakukan sekarang adalah mula kumpul database..!
Semasa buat iklan, sasarkan pada fans dan WCA anda. Jika anda sasarkan pada Interest atauLookalike Audience, KOS iklan anda akan jadi mahal. Audiens jenis ini juga mungkin akan ABAIKAN iklan anda..
Baik, sebelum ni anda sudah menghasilkan pelbagai artikel yang bagus kan?
Jadi, anda boleh GABUNGKAN artikel-artikel tersebut menjadi sebuah ebook. SUSUN danADJUST sikit content ebook tersebut untuk nampak lebih menarik.
Buat ECOVER yang cantik untuk tarik minat audiens download.. kemudian, bina satu squeeze page untuk kumpul database. Promosikan squeeze page tersebut menggunakan FB Ads. Jika anda ada Blog dan Instagram, boleh juga promosikan  juga di situ.

7. Jual Produk Anda

Anda dah kumpul database? Ada lebih kurang 500 database? Bagus!
Sekarang, anda sudah boleh emelkan artikel ke database anda. Bina engagement dengan mereka..
.. tapi, jangan hantar setiap hari. Hantarkan emel sekurang-kurangnya seminggu sekali.Paling penting, jangan SPAM! Anda dilarang sama sekali buat macam tu..! Sebab database anda akan jadi TAK SUKA pada anda,
Anggap la mereka macam KAWAN anda, buatkan mereka SELESA dengan anda.. baru mereka dengan rela hati untuk serahkan duit pada anda.

8. Ulang Langkah 2

Untuk brandingkan sesuatu bisnes, ia ambil tempoh masa yang lama. Bukan hanya sehari, sebulan, seminggu atau setahun.. tapi, setiap hari. Anda perlu KONSISTEN untuk promosikan brand anda.
Ini adalah STRATEGI untuk jangka masa panjang…
Sebab itu, anda perlu ULANG kembali bermula dari langkah 2.
Dengan branding, kredibiliti bisnes anda akan meningkat.. kepercayaan fans pada bisnes anda juga akan meningkat.
Jadi, anda perlu KONSISTEN untuk hasilkan artikel berkualiti dengan lebih banyak, kemudian promosikan artikel tersebut.. tarik lebih banyak ke website anda. Jangan lupa untuk kumpul database, kemudian jual produk..
Kembangkan lagi bisnes anda untuk dapatkan lebih banyak lagi sumber pendapatan bisnes anda.
Faham tak?
Ini adalah serba sedikit penerangan bagaimana cara untuk brandingkan bisnes anda menggunakan website.
Harap bermanfaat.
Credit to: http://sifufbads.com/blog/tips-tips/cara-tingkatkan-branding-dengan-promosikan-website-anda-di-facebook/

More

Testimoni GC Tea

1 comments
Antara Testimoni GC Tea


Ibu dan bapa tiada galang gantinya. Kesihatan mereka lebih penting dr segalanya. Kegembiraan mereka adlh kebahgian kita. Jom hadiahkan satu kotak GC tea buat ibu bapa ANDA..... 









So anda masih ragu2 dan masih tertanya2 kenapa perlu tukarkan teh yang biasa anda minum tu dengan GC TEA?....
Apa kata anda pula menjadi sebahagian daripada testimoni kami pula selepas ini?....
Jom cuba sekarang......KENAPA?....kerana dengan GC TEA:~ berat badan turun
~ kandungan/ bacaan gula dalam darah juga turun
~ kekal slim
~ kekal sihat


Hubungi
Whatsapp/ telegram/sms: 013-6810461

More

TEH SEKAT GULA GC TEA

1 comments


Picture
GLUCOS CUT TEA (GC TEA) atau Teh Sekat Gula adalah mengandungi 100% bahan herba semula jadi. Mengadaptasikan konsep "Herbal Tea Formula", dengan menawarkan pendekatan yang komprehensif untuk menyekat lemak dan penyerapan gula berlebihan serta menguatkan sistem penghadaman perut. Kaedah ini akan membantu untuk menghentikan kesan dahaga akibat kepanasan, melegakan keletihan serta membantu menstabilkan glukosa darah. 

Glukos Cut sesuai untuk mereka yang mengambil berat tentang gula darah, masalah kegemukan dan bagi mereka yang kurang bersenam.

Merupakan penawar terbaik untuk mengatasi masalah kencing manis atau diabetis serta mengatasi dan mengawal masalah obesiti.

Khasiat Dan Kelebihan GC TEA

Picture
GLUCOS CUT mengandungi herba yang mempunyai "bukti saintifik terbaik" mengikut apa yang dirumuskan oleh National Library of Medicine (NLM) dan Institut Kesihatan Kebangsaan (NIH). Antaranya ramuan utama dan kelebihannya:
  • Teh hijau - mengandungi EGCG yang kaya antiokisda. Blok tindakan enzim yang dikenali sebagai alfa-amilase berupaya memecah karbohidrat kepada gula ringkas yang membentuk tenaga untuk digunakan oleh tubuh badan. Selain itu, teh hijau juga terkenal dengan kelebihannya untuk meningkatkan metabolisme badan serta mempercepatkan proses penghadaman supaya lemak-lemak tidak dapat terkumpul. Juga berupaya mengawal dan merendahkan tahap kolesterol dan anti-kanser.
  • Gymnema sylvestre - Herba yang amat dikenali sebagai "Wonder Herb For Diabetics" atau pemusnah gula.  Asid Gymnemic mengisi lokasi reseptor pada selera kita dengan menghalang rasa manis makanan sekali gus membendung keinginan 'ketagihan' gula dan selera makan. Membantu menghalang pengaktifan dan penyerapan molekul gula berlebihan dalam makanan. Selain itu, ia juga didapati mampu menggalakkan perembesan insulin dari kalenjar pankreas serta menghalang penyerapan gula di usus. Ini akan merendahkah paras gula/ glukos dalam darah. 
  • Mulberry - berupaya mengimbangi kandungan gula dalam darah serta sebagai penyerap karbohidrat yang baik serta membantu mengurangkan berat badan. Juga kaya sebagai ejen antioksida.
  • Rooibos - aspalathin senyawa aktif merangsang pankreas beta-sel merembeskan insulin untuk menukarkan gula kepada tenaga.
  • Glucos Cut Sweetened dengan pemanis stevia. Menurut beberapa kajian, stevia sangat bermanfaat dalam mengawal paras gula dalam darah dan meningkatkan fungsi pankreas.
Teh Hijau Sekat Gula GC TEA mengandungi jumlah yang tinggi EGCG yang mempunyai keupayaan untuk merangsang metabolisma dan pembakaran lemak. Glucos CUT telah mengambil manfaat daripada khasiat teh hijau ke peringkat seterusnya dengan menggunakan ramuan tambahan yang berupaya meningkatkan metabolisme gula dan kawalan daripada ketagihan gula. 
Picture
Manakala  khasiat utama TEH SEKAT GULA Glucos CUT ini antaranya adalah:
  • Mengelakkan pengambilan gula berlebihan dalam makanan dan minuman seharian.
  • Mengurangkan risiko penyakit dan bahaya diabetes
  • Mengawal tahap glukosa darah
  • Mengawal dan mengatasi masalah berat badan
  • Membantu mengatasi mengatasi masalah berkaitan usus seperti sembelit.
  • Mengurangkan risiko penyakit kronik seperti kanser.
More

21 Tips Mudahnya Berniaga – Dr.Azizan Osman

1 comments
Ini adalah antara 21 tips yang berjaya saya peroleh semasa menghadiri Seminar Mudahnya Berniaga oleh Dr. Azizan Osman di Wisma MCA baru-baru ini. Sebenarnya terdapat banyak lagi ilmu & idea baru yang diperoleh, namun untuk kali ini saya kongsikan 21 tips ini sahaja dulu ya…
1. Kenapa ramai usahawan gagal adalah disebabkan ATTITUDE (SIKAP) yang suka menyalahkan orang lain. Bagi mereka, Life is so Easy by blaming others.
2. Kenapa ada orang yang berjaya & ada yang gagal. Ianya terletak kepada bagaimana mereka buat KEPUTUSAN.
3. Tanda orang yang berjaya, mereka sentiasa BERSEDIA. Be Prepared. Ini kerana, kebarangkalian untuk berjaya adalah lebih tinggi jika kita bersedia.
4. Jika seseorang itu buat sesuatu dengan bersungguh-sungguh, Insyaallah semua yang benda yang dia buat pasti bersungguh-sungguh. How you do anything, Is how you do Everything.
5. Orang yang berjaya, hatinya luas. Bukan kecil yang suka sentap ๐Ÿ˜€
6. Sebelum nak labur banyak wang dalam perniagaan, fokuskan untuk banyakkan pelanggan dahulu. Jangan terus buka wisma jika pelanggan masih sedikit. Ingat, fokus untuk ramaikan pelanggan dahulu.
7. Orang yang berjaya, apabila mereka mulakan sesuatu, mereka akan akan lakukan dengan terbaik sehingga habis. Orang gagal pula sebaliknya.
8. Orang yang berjaya, mereka pantas buat KEPUTUSAN, Serius dengan apa yang mereka buat & sentiasa berikan 100% komitmen.
9. Untuk orang suka beli produk kita, kita perlu sukakan Allah terlebih dahulu. Cari keberkatan.
10. Untuk jadi orang yang berjaya, perlu berkawan dengan orang yang lebih berjaya.
11. Formula untuk berjaya, TUKAR kawan.
12. Orang yang berjaya sikapnya berbeza. Mereka tak suka komplen. Mentaliti & kesabarannya pun berbeza.
13. Orang berjaya pantas buat keputusan & tindakan. Mereka tak terhegeh-hegeh & mereka percaya terhadap apa yang mereka ingin lakukan.
14. Orang berjaya sanggup labur duit untuk berjaya.
15. Orang berjaya suka bina NETWORKING. Anda adalah siapa kawan anda. Untuk hidup berubah, Upgrade kawan anda. Copy successful person, you’ll be successful.
16. Orang berjaya sudah buat keputusan awal untuk mereka berjaya.
17. Orang berjaya tidak bertangguh. Fast action fast result. Now or Never. Bisnes adalah tentang kepantasan. It’s all about SPEED.
18. Orang berjaya tidak hiraukan kutukan orang lain.
19. Orang berjaya selalu FOKUS. Fokus 1 produk, fokus 1 masalah. Bisnes wujud sebab adanya masalah. Di mana ada masalah di situ ada peluang.
20. Orang berjaya konsisten & persisten dalam apa yang mereka nak capai.
21. Jika kita nak capai satu benda yang kita tak pernah capai, kita kena berani buat perkara yang kita tak pernah buat.

Jika diperhatikan, kebanyakan tips di atas adalah berkenaan dengan Attitude (sikap). Ini kerana untuk membina bisnes bukanlah suatu proses yang sukar jika dibandingkan dengan proses membina sikap untuk menjadi usahawan berjaya.
Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk anda. Jom kongsikan pandangan anda :)
- See more at: http://rahmanbasri.com/21-tips-mudahnya-berniaga-dr-azizan-osman/#sthash.9IuROJOz.dpuf
More

GC Tea

1 comments


GCTea
GC Tea merupakan produk utama yang di keluarkan oleh syarikatRashwealth Group Sdn Bhd. Ia mempunyai 6 herba terpilih yang sangat bagus untuk mereka yang menghadapi masalah Kencing ManisDarah Tinggi & mereka yang menghadapi masalah berat badan yang berlebihan ( obesiti ).
Statistik dari Kementerian Kesihatan Malaysia ( KKM ) pada tahun 2013, seramai 5.4 juta rakyat Malaysia mengidap penyakit Kencing Manis (Diabetes ). Ia adalah angka yang sangat membimbangkan. Ia berlaku di sebabkan oleh cara hidap makanan rakyat Malaysia.
Syarikat Rashwealth Group Sdn Bhd sangat prihatin akan statistik di atas dan ia adalah angka yang sangat membimbingkan. Dengan itu keluarlah GC Tea ( Glucos Cut Tea ) yang sangat bagus untuk di amalkan setiap hari untuk mencegah penyakit2 yang menyumbang sakit kronik.
6 herba terpilih yang terdapat di dalam GC Tea iaitu :-
  1. Green Tea
  2. Daun Gymnemma
  3. Daun Stevia
  4. Daun Pudina
  5. Daun Rooibus
  6. Daun Mulberry
Setiap 6 herba di atas mempunyai fungsi yang berbeza-beza dan ia di satukan dalam satu uncang untuk menghasilkan kesan yang sangat bagus kepada mereka yang mengamalkannya setiap hari.
Kelebihan GC Tea :-
  • Mengelakkan pengambilan gula secara berlebihan.
  • Mengurangkan risiko kepada diabetes.
  • Mengawal tahap glucosa di dalam darah.
  • Mengawal berat badan
  • Mengurangkan risiko kepada penyakit kronik.
6 Kandungan herba yang ada dalam GC Tea mendapat perhatian oleh Dr Norman Mohd Norawi ( Pakar Estetik & Anti Penuaan ) dalam buku beliau “Gula Racun Putih“.
bukudrnorman
Menurut beliau, salah satu cara untuk mengurangkan kadar gula dalam pemakanan harian kita ialah dengan mengambil GC Tea. Kadunga GC Tea seperti daun Gymnemma sangat membantu untuk mengelakkan kadar glucos & karbohidrat meresap secara berlebihan ke dalam darah. Ini adalah cara paling mudah untuk mereka yang ingin mengawal kadar gula dalam darah bagi mereka yang ada penyakita Diabetes.
Kepada mereka yang ingin mengurangkan berat badan pula, pengambilan GC Tea sangat membantu. Di campur lagi dengan kandungan Green Tea yang memang bagus untuk menstabilkan kadar metabolisme badan seseorang yang mempunyai masalah lbih berat badan ( Obess ).
GC Tea telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia ( KKM ) dengan pendaftaran bernombor KKM 12054/05/093 dan ia adalah HALAL dan selamat untuk di minum.
Menurut Dr Norman lagi pengambilan GC Tea yang konsisten akan mengurangkan penyakit yang berisiko tinggi seperti BarahSakit Jantung & Sakit Buah Pinggang. Rata-rata pesakit yang tidak mengawal pengambilan gula akan terdedah dengan penyakit-penyakit ini.
Oleh itu, amalkan lah meminum GC Tea setiap hari. Kempen 1 Rumah 1 GC Tea sangat bagus untuk kehidupan yang sihat dan bebas dari “Gula Racun Putih”
================================================
Cara -Cara Minum GC Tea ( Pesakit Diabetes ).
Satu uncang boleh di rendam sebanyak 3 kali ( Sarapan, Makan Tengahari, Makan Malam ).
  • Rendam uncang GC Tea ke dalam air panas dengan 200ml air panas.
  • Biarkan warna menjadi perang.
  • Minum selepas Sarapan pagi / Makan Tengahari / Makan Malam.
  • Amalkan setiap hari.
AWAS !!! Kemungkinan sesetangah orang akan merasa Pening, Angin, Buang Air Kecil kerap dan cirit. Ia adalah proses pembuangan TOKSID di dalam badan. Teruskan minum GC Tea untuk tempoh 7 hari. Anda akan merasai perbezaannya dengan keadaan badan anda bertambah ringan & bertenaga.
More

Teman Setia Kami

Tafsir al-Quran Miracle Reference 22 in 1

Dapatkan Sekarang. Tempahan boleh dibuat dengan menghantar email kepada saya di: fazakkeer@gmail.com atau arqustany@gmail.com. Sementara stok dengan saya masih ada. Harga yang ditawarkan masa sekarang ialah RM150.00 sebuah (termasuk penghantaran hanya di semenanjung Malaysia) Jika mengambil sendiri harga hanya RM130.00 sebuah.

Ruangan Iklan

Jika ada sesiapa yang ingin mengiklankan bisnes mereka bolehlah emailkan kepada saya di: fazakkeer@gmail.com

wibiya widget

Download MP3 Ceramah

MP3 Ceramah: Tuan Ibrahim Tuan Man

1. Antara Ahli Syurga & Neraka
2. Antara Ujian & Bala
3. Azab Neraka
4. Dajjal
5. Ikhlas Dalam Amalan
6. Mendidik Anak Yang Soleh
7. Kelahiran & Kematian


MP3 Ceramah: Ustaz Azhar Idrus

1. 12 Ribu Dosa
http://www.mediafire.com/?yvmj4zlzwmm
2. Dua Kali Bodoh
http://www.mediafire.com/?diwzhy12tjk
3. 28 Nabi
http://www.mediafire.com/?nmtwn0u0zyk
4. Adab Sembelih
http://www.mediafire.com/?bdmjmudmk4z
5. Air Zam Zam
http://www.mediafire.com/?ztmrahzzzti
6. Alam Barzakh
http://www.mediafire.com/?yuqlqym15n4
7. Amanah yang Semakin Hilang
http://www.mediafire.com/?tnqkwjjotnt
8. Anak Derhaka
http://www.mediafire.com/?om1ygodmmnt
9. Angin Merah
http://www.mediafire.com/?it5g0jddmj0
10. Awek Takraw
http://www.mediafire.com/?w2wnozmjzua
11. Bab Jenazah
http://www.mediafire.com/?dmmj0mojjjz
12. Bahaya Fitnah
http://www.mediafire.com/?qntgdndzrco
13. Bahaya Kemewahan
http://www.mediafire.com/?h3zzyzmymht
14. Baiki Agama
http://www.mediafire.com/?ixjmoh4mwry
15. Baju Telanjang
http://www.mediafire.com/?d1e2ytwmzwc
16. Basuh Hati
http://www.mediafire.com/?idh4qnzqjhm
17. Batu Pelesit
http://www.mediafire.com/?gv3v1kndhmj



MP3 Ceramah: Dato Ismail Kamus

1. Adab & Hikmah Menziarahi Orang Sakit: klik di sini
2. Perjalanan Umur: klik di sini
3. Asbab Nuzul: klik di sini
4. Adab vs Ibadat: klik di sini
5. 6 perkara antara doa dan zikir: klik di sini
6. Cari Hidayah: klik di sini
7. Apa Perlu Tauliah: klik di sini
8. Bidaah Dalam Solat
: klik di sini
9. Fitnah Kubur: klik di sini
10. Hukum Berjampi: klik di sini
11. Kelebihan Ilmu: klik di sini
12. Kelebihan Umat Nabi Muhammad: klik di sini
13. Alam Jin 1: klik di sini
14. Alam Jin 2: klik di sini
15. Alam Jin 3: klik di sini
16. Mengenal Jin 1: klik di sini
17. Mengenal Jin 2: klik di sini
18. Mengenal Jin 3: klik di sini
19. Mengenal Jin 4: klik di sini
20. Mengenal Jin 5: klik di sini



MP3 Ceramah: Tuan Guru Nik Abdul Aziz

1. Malam Nisfu Sya'ban: klik di sini
2. Bohong yang dibolehkan: klik di sini
3. Bertauhid mengenal Allah: klik di sini
4. Asal Usul Sifat 20: klik di sini
5. Doa Mengukuhkan Hati Si Mati: klik di sini
6. Ikat Setia Cara Islam: klik di sini
7. Islam Daya Penyelesaian: klik di sini
8. Keadilan Islam: klik di sini
9. Konsep Barakah Dalam Islam: klik di sini
10. Kunjungan Munkar Nakir: klik di sini


MP3 Ceramah: Dato Haron Din

1. Talaqqi Al-Fatihah: Klik di sini
2. Talaqqi Selawat Syifa': Klik di sini
3. Jiwa yang Tenang: Klik di sini
4. Israk Mikraj 1: Klik di sini
5. Israk Mikraj 2: Klik di sini
6. Manusia dan Islam: Klik di sini
7. Cabaran Perjuangan Islam: Klik di sini
8. Cahaya Iman: Klik di sini
9.
Cintai Islam: Klik di sini
10. Ikuti Para Ulama': Klik di sini
11. 4 Halangan Daie (side A): Klik di sini
12. 4 Halangan Daie (side B): Klik di sini


MP3 Ceramah: Ustaz Zaharuddin Abd Rahman

1. Halal Haram (Aurat): klik di sini
2. Halal Haram Pelaburan Saham: klik di sini
3. Kaedah & Hukum Jual Beli: klik di sini
4. Pelaburan Internet: klik di sini
5. Maulid Nabi: klik di sini
6. Penjelasan FOREX: klik di sini
7. Rasulullah Pakar Ekonomi: klik di sini


Muat turun

Doa-doa
Doa harian: klik di sini
Doa masuk hutan: klik di sini
Doa sakit kepala: klik di sini
Doa Bismillah enam: klik di sini
Doa Istikharah: klik di sini
Doa jamuan akhir tahun: klik di sini
Doa kejayaan: klik di sini
Doa pengasih anak: klik di sini
Doa peperiksaan: klik di sini
Doa kem bestari solat: klik di sini
Doa Yaasiin: klik di sini
Doa sempena mesyuarat: klik di sini
Doa angin ahmar: klik di sini
Doa Solat Hajat: klik di sini
Doa Solat Dhuha: klik di sini
Doa Solat Tahajjud: klik di sini
Doa Solat Terawih: klik di sini
Doa Solat Witir: klik di sini
Doa Sepanjang Mengerjakan Haji: klik di sini


Selawat Nabi
Selawat al-I'tiraf: klik di sini
Selawat Badar: klik di sini
Ya Nabi Salam Alaika 1: klik di sini
Ya Nabi Salam Alaika 2: klik di sini
Ya Rabbil-Bil-Mustafa: klik di sini
Selawat-Badwi: klik di sini
Selawat-Dawam: klik di sini
Selawat-Syifa': klik di sini
Muhammad Ya Habibi: klik di sini
Selawat-Maulid: klik di sini


Kategori

Logo SKSSJ

Logo SKSSJ