I’m Going to the Gatsby Deodorant Street Fair

Sekali lagi Nuffnang mengadakan majlis untuk meraikan para blogger di Malaysia.

Kali ini Nuffnang Sdn. Bhd. bekerjasama dengan Gatsby Malaysia bakal mengadakan majlis yang lebih meriah dan menyeronokkan untuk para blogger terpilih. Kami pun dah tak sabar nak menunggu hari yang telah dijanjikan.


Bila?
Dengan bertemakan “I’m Going to the Gatsby Deodorant Street Fair”, majlis kali ni akan berlangsung pada 17 April 2010, bermula seawal jam 10 pagi hingga 5 petang, bertempat di ruang legar, Ground Floor Berjaya Timesquare, Kuala Lumpur.

Seronok ke?
Gatsby Deodorant akan melangsungkan 'Street Fair' secara besar besaran dengan menyediakan berbagai jenis gerai permainan yang akan didirikan semasa majlis tersebut. Para peserta akan berpeluang menyertai apa jua permainan yang disediakan. Bentuk permainan seringkas membaling getah sehinggalah aksi bergusti sumo dalam beg udara akan menggamatkan lagi suasana majlis.

Bagaimana?
Sila layari www.gatsby.com.my/streetfair dan joinlah game online yang menyeronokkan disana serta dapatkan 2 jemputan khas ke Gatsby Deodorant Street Fair khas buat pemenang mingguan bagi setiap permainan online itu. Antara permainan online yang boleh didapati di www.gatsby.com.my/streetfair adalah:

  1. Spot the deodorant dimana anda diberikan tempoh masa selama 60 saat untuk mencari deodorant yang tersembunyi.
  2. Balloon Throwing: Permainan membaling belon warna, baling seberapa banyak belon dan pastikan penangkap terhebat iaitu MR.Deodorant tidak menangkapnya.
  3. Rope Skipping: Berskipping seberapa banyak yang mampu dan pastikan anda tak terjatuh ketika berskipping tau!
  4. Bacteria Attack: Gunakan Gatsby Deodorant Spray untuk menghapuskan seberapa banyak bakteria jahat dalam masa 60 saat.
  5. Basketball Shooting: Permainan basketball. Mudah sahaja game ini, anda hanya perlu lontar bola basketball ke hoop yang bergerak
  6. Catch The Germs: Tangkap kuman-kuman jahat dengan kereta anda. Ingat hanya tangkap kuman kotor sahaja. Jangan sampai tertangkap batu, nanti rosak pula kereta baru anda, OK!

Bila ada majlis sebegini, mesti ada hadiah kan?
Hadiah yang ditawarkan akan diberi bergantung kepada berapa jumlah mata yang anda perolehi untuk permainan-permainan yang anda sertai. Makin banyak permainan yang anda sertai, makin banyaklah peluang untuk anda kumpulkan mata ganjaran dan seterusnya menebusnya dengan hadiah yang pastinya berbaloi.

Apakah hadiah yang bakal diperolehi dari mata ganjaran tersebut?
Anda akan mendapat barangan menarik dari Gatsby. Yang lebih mengujakan semua peserta nanti adalah peluang untuk memenangi hadiah hebat melalui cabutan bertuah. Hadiah berupa barangan elektronik, komputer, telefon bimbit dan baucer tunai berjumlah lebih dari RM15,000 bakal dimenangi oleh mereka yang bertuah.

Bagaimana nak ke sana?
Untuk ke lokasi 'Street Fair' di Berjaya Timesquare ni anda mempunyai banyak cara untuk sampai ke sini. Jika anda berada sekitar KL, anda boleh gunakan kaedah berikut untuk sampai ke lokasi majlis:

LRT/Komuter/KLIA ERL: Jika anda berhasrat untuk menggunakan kemudahan ini, anda boleh parking kenderaan anda di mana jua stesen LRT/Komuter/KLIA ERL. Pastikan anda menuju KL Sentral untuk anda menukar 'gerabak' lain pula, iaitu Monorail.

Monorail: Monorail merupakan pengangkutan yang paling sesuai untuk cepat sampai ke Berjaya Timesquare tanpa pening meredah kesibukan lalulintas di ibu kota. Ambil tiket untuk berhenti di hentian/stesen Imbi. Berjaya Timesquare terletak betul-betul di hadapan stesen Imbi. Tempoh perjalanan dari KL sentral ke stesen Imbi hanya memakan masa lebih kurang 6 minit.

Berkenderaan: Berjaya Timesquare terletak 15 minit dari KL Sentral. 45 minit dari KLIA. Terdapat 4500 tempat letak kereta di Berjaya Timesquare:



Kadar Bayaran Tempat Letak Kereta di Berjaya Times Square

Hari

Nota

Kadar (RM)

Isnin - Jumaat

Sejam Pertama
Jam Kedua
Jam Berikut
Kadar Maksima

2.50
1.50
1.00
7.00

Sabtu, Ahad dan Cuti Umum

Sejam Pertama
Jam Kedua
Jam Berikut
Kadar Maksima

3.00
2.00
2.00
10.00


Ringkasan penting tentang lokasi majlis:
  • Berhadapan Stesen KL Monorail Jalan Imbi
  • Berhadapan dengan Bangunan Plaza Berjaya
  • Berhadapan dengan Melia Hotel / Wisma Amoda
  • Bersebelahan dengan Penjara Pudu
  • Hanya 75 km (46 batu) dari dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLCC)

2 comments:

Budak Pipi Tembam said...

ini just bagi org yg mmg btl2 dpt pegi kan?

Ar-Qustany said...

Iyer...yang terpilih sahaja dpt pegi...

Teman Setia Kami

Tafsir al-Quran Miracle Reference 22 in 1

Dapatkan Sekarang. Tempahan boleh dibuat dengan menghantar email kepada saya di: fazakkeer@gmail.com atau arqustany@gmail.com. Sementara stok dengan saya masih ada. Harga yang ditawarkan masa sekarang ialah RM150.00 sebuah (termasuk penghantaran hanya di semenanjung Malaysia) Jika mengambil sendiri harga hanya RM130.00 sebuah.

Ruangan Iklan

Jika ada sesiapa yang ingin mengiklankan bisnes mereka bolehlah emailkan kepada saya di: fazakkeer@gmail.com

wibiya widget

Download MP3 Ceramah

MP3 Ceramah: Tuan Ibrahim Tuan Man

1. Antara Ahli Syurga & Neraka
2. Antara Ujian & Bala
3. Azab Neraka
4. Dajjal
5. Ikhlas Dalam Amalan
6. Mendidik Anak Yang Soleh
7. Kelahiran & Kematian


MP3 Ceramah: Ustaz Azhar Idrus

1. 12 Ribu Dosa
http://www.mediafire.com/?yvmj4zlzwmm
2. Dua Kali Bodoh
http://www.mediafire.com/?diwzhy12tjk
3. 28 Nabi
http://www.mediafire.com/?nmtwn0u0zyk
4. Adab Sembelih
http://www.mediafire.com/?bdmjmudmk4z
5. Air Zam Zam
http://www.mediafire.com/?ztmrahzzzti
6. Alam Barzakh
http://www.mediafire.com/?yuqlqym15n4
7. Amanah yang Semakin Hilang
http://www.mediafire.com/?tnqkwjjotnt
8. Anak Derhaka
http://www.mediafire.com/?om1ygodmmnt
9. Angin Merah
http://www.mediafire.com/?it5g0jddmj0
10. Awek Takraw
http://www.mediafire.com/?w2wnozmjzua
11. Bab Jenazah
http://www.mediafire.com/?dmmj0mojjjz
12. Bahaya Fitnah
http://www.mediafire.com/?qntgdndzrco
13. Bahaya Kemewahan
http://www.mediafire.com/?h3zzyzmymht
14. Baiki Agama
http://www.mediafire.com/?ixjmoh4mwry
15. Baju Telanjang
http://www.mediafire.com/?d1e2ytwmzwc
16. Basuh Hati
http://www.mediafire.com/?idh4qnzqjhm
17. Batu Pelesit
http://www.mediafire.com/?gv3v1kndhmj



MP3 Ceramah: Dato Ismail Kamus

1. Adab & Hikmah Menziarahi Orang Sakit: klik di sini
2. Perjalanan Umur: klik di sini
3. Asbab Nuzul: klik di sini
4. Adab vs Ibadat: klik di sini
5. 6 perkara antara doa dan zikir: klik di sini
6. Cari Hidayah: klik di sini
7. Apa Perlu Tauliah: klik di sini
8. Bidaah Dalam Solat
: klik di sini
9. Fitnah Kubur: klik di sini
10. Hukum Berjampi: klik di sini
11. Kelebihan Ilmu: klik di sini
12. Kelebihan Umat Nabi Muhammad: klik di sini
13. Alam Jin 1: klik di sini
14. Alam Jin 2: klik di sini
15. Alam Jin 3: klik di sini
16. Mengenal Jin 1: klik di sini
17. Mengenal Jin 2: klik di sini
18. Mengenal Jin 3: klik di sini
19. Mengenal Jin 4: klik di sini
20. Mengenal Jin 5: klik di sini



MP3 Ceramah: Tuan Guru Nik Abdul Aziz

1. Malam Nisfu Sya'ban: klik di sini
2. Bohong yang dibolehkan: klik di sini
3. Bertauhid mengenal Allah: klik di sini
4. Asal Usul Sifat 20: klik di sini
5. Doa Mengukuhkan Hati Si Mati: klik di sini
6. Ikat Setia Cara Islam: klik di sini
7. Islam Daya Penyelesaian: klik di sini
8. Keadilan Islam: klik di sini
9. Konsep Barakah Dalam Islam: klik di sini
10. Kunjungan Munkar Nakir: klik di sini


MP3 Ceramah: Dato Haron Din

1. Talaqqi Al-Fatihah: Klik di sini
2. Talaqqi Selawat Syifa': Klik di sini
3. Jiwa yang Tenang: Klik di sini
4. Israk Mikraj 1: Klik di sini
5. Israk Mikraj 2: Klik di sini
6. Manusia dan Islam: Klik di sini
7. Cabaran Perjuangan Islam: Klik di sini
8. Cahaya Iman: Klik di sini
9.
Cintai Islam: Klik di sini
10. Ikuti Para Ulama': Klik di sini
11. 4 Halangan Daie (side A): Klik di sini
12. 4 Halangan Daie (side B): Klik di sini


MP3 Ceramah: Ustaz Zaharuddin Abd Rahman

1. Halal Haram (Aurat): klik di sini
2. Halal Haram Pelaburan Saham: klik di sini
3. Kaedah & Hukum Jual Beli: klik di sini
4. Pelaburan Internet: klik di sini
5. Maulid Nabi: klik di sini
6. Penjelasan FOREX: klik di sini
7. Rasulullah Pakar Ekonomi: klik di sini


Muat turun

Doa-doa
Doa harian: klik di sini
Doa masuk hutan: klik di sini
Doa sakit kepala: klik di sini
Doa Bismillah enam: klik di sini
Doa Istikharah: klik di sini
Doa jamuan akhir tahun: klik di sini
Doa kejayaan: klik di sini
Doa pengasih anak: klik di sini
Doa peperiksaan: klik di sini
Doa kem bestari solat: klik di sini
Doa Yaasiin: klik di sini
Doa sempena mesyuarat: klik di sini
Doa angin ahmar: klik di sini
Doa Solat Hajat: klik di sini
Doa Solat Dhuha: klik di sini
Doa Solat Tahajjud: klik di sini
Doa Solat Terawih: klik di sini
Doa Solat Witir: klik di sini
Doa Sepanjang Mengerjakan Haji: klik di sini


Selawat Nabi
Selawat al-I'tiraf: klik di sini
Selawat Badar: klik di sini
Ya Nabi Salam Alaika 1: klik di sini
Ya Nabi Salam Alaika 2: klik di sini
Ya Rabbil-Bil-Mustafa: klik di sini
Selawat-Badwi: klik di sini
Selawat-Dawam: klik di sini
Selawat-Syifa': klik di sini
Muhammad Ya Habibi: klik di sini
Selawat-Maulid: klik di sini


Kategori

Logo SKSSJ

Logo SKSSJ